Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

dostałem w prezencie oryginalną kamerę zewnętrzną Xiaomi na wypróbowanie w Polsce wschodniego urządzenia. Niestety, z uwagi na to gdzie była ona kupowana, jest to kamera na „region Chiny”. Kamerę udało się odpowiednio zainstalować etc. Używam oryginalnej aplikacji Xiaomi Home w wersji 5.8.7, na urządzeni „mi 9t” na oprogramowaniu MIUI V11.0.5.0.QFJEUXM.

Użytkując ww. kamerę odczułem niedosyt braku zapisywania w chmurze, tak by w sposób płynny móc przeglądać zapisy gdziekolwiek bym nie był. Odczytywanie zapisu z karty pamięci jest dosyć powolne.

W aplikacji odkryłem opcję wykupienia Cloud storage VIP. Oczywiście w walucie chińskiej. Z tego co wiem istnieje możliwość wykupienia przez PayPal. Niestety, zaskoczyła mnie niemożność wykupienia. Po kliknięciu „purchase” jedyne co dostaję, to zawieszenie aplikacji.

Tutaj moje pytanie, czy istnieje możliwość wykupienia ww. abonamentu w Polsce na region Chiny, czy z uwagi na brak wersji globalnej ta opcja jest dla mnie niedostępna? Czy może jest to potencjalny błąd aplikacji. Czy może istnieje inny sposób zapisu kamery w chmurze z pominięciem „NAS”, z uwagi na wysokie koszta?

Opublikowano

Kamerka połączona z kontem Mi?
Zaloguj się na konto Mi z innego urządzenia i dokonaj zakupu w walucie HK$ płacąc za pomocą PayPal.

Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
Dnia 11.10.2020 o 19:56, Netoper napisał:

Z przeglądarki na kompie zaloguj się do konta.

Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka

na PC jest możliwość płacenia PayPalem? bo ja zarówno na PC jak i na telefonie mam tylko i wyłącznie chińskie metody płatności

Opublikowano

Global.

Może zainstaluj apkę PayPal i coś to da?
Tylko taka kombinacja przychodzi mi do głowy.

Ewentualnie spróbuj przez PC.

Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka