unixproo Opublikowano 11 Października 2020 Opublikowano 11 Października 2020 (edytowane) Witam, Mam problem z odblokowaniem aplikacji. Jakimś cudem zablokowało mi kilka aplikacji i nie mogę odblokować wzorem, po włączeniu w zabezpieczeniach żeby można było odciskiem - po próbie uruchomienia aplikacji tez w ogóle nie pojawia się taka możliwość. Wzór z blokady ekranu też nie pasuje. Dziwne jest to że jak tylko raz podam wzór to od razu pojawią się komunikat " zbyt wiele nieudanych prób" i odlicza czas do nastepnej próby. Jest na dole możliwość opcji nie pamiętam hasła ale to się wiąże jak pisze z resetem a jak wiadomo nie ma karty pamięci i nie chce stracić danych. Próbowałem na sofcie 12.0.2 i 12.0.3. Edytowane 11 Października 2020 przez unixproo Zmiana tematu
mrosi Opublikowano 12 Października 2020 Opublikowano 12 Października 2020 21 godzin temu, unixproo napisał: Mam problem z odblokowaniem aplikacji. Jakimś cudem zablokowało mi kilka aplikacji i nie mogę odblokować wzorem, po włączeniu w zabezpieczeniach żeby można było odciskiem - po próbie uruchomienia aplikacji tez w ogóle nie pojawia się taka możliwość. Spróbuj po kolei, usunąć odcisk palca, usunąć kod blokady, a następnie dodać ponownie kod blokady i odcisk palca.
mrosi Opublikowano 13 Października 2020 Opublikowano 13 Października 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi