Cymus Opublikowano 29 Września 2020 Opublikowano 29 Września 2020 Hej, potrzebuję pomocy aby ustawić niestandardową wiadomość w REDMI 9A. Szukam, szukam i nie mogę znaleźć. Ktoś pomoże?
szamps Opublikowano 29 Września 2020 Opublikowano 29 Września 2020 Chodzi ci o szybkie odpowiedzi przy odrzucaniu połączeń?
Cymus Opublikowano 29 Września 2020 Autor Opublikowano 29 Września 2020 Niestety nie, to wiem jak ogarnąć. Chodzi o dodanie niestandardowej wiadomości przy wysyłce sms. Obecnie mogę dodać zdjęcia, gify itp.. a chciałbym wysłać wybraną treść sms już wcześniej przygotowaną np. z moimi danymi kontaktowymi, adresem, nazwą itd
Netoper Opublikowano 29 Września 2020 Opublikowano 29 Września 2020 Tworzysz w kontaktach swoje namiary i potem wysyłasz jako wizytówkę.Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Cymus Opublikowano 1 Października 2020 Autor Opublikowano 1 Października 2020 Dzięki ale ta opcja wysyła mi ograniczone informacje tj. imię, nazwisko, mail a chciałbym jeszcze stanowisko, nazwę i adres firmy. I te pozostałe informacje mogę umieścić w kontaktach natomiast udostępnić już nie :(( Jest może inna opcja aby udostępnić cały pakiet informacji? :))
Rekomendowane odpowiedzi