Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam, chcę zaktualizować sobie mojego redmi 1s do miui v6, pobrałem pliki i chciałem wejść w recovery wciskając jednocześnie przycisk blokady i volime - i teraz na ekrania wyświetłił mi się jakiś królik w czapce naprawiający ludzika androida. Co mam z tym zrobić? 

Posted

aaa ok już ogarnąłem to. Teraz mam tylko problem z zaktualizowaniem miui, bo gdy nareszcie udało mi się wejść w recovery to jak chcę zainstalować aktualizacje to pojawia mi się żebym zmienił nazwę plików na update.zip i umieścił je w katalogu głównym, zrobiłem tak, ale niestety dalej nie che iść co robię źle?

Super.... wszedłem przez aplikację aktualizacji i poprzez nią spróbowałem zaktualizować i update doszedł do 98 % i nagle się zatrzymało i wyświetliło się że jest jakiś błąd i jak chcę włączyć teraz telefon to pokazuje sie recovery. Co zrobić?

Posted

Dobra już sobie poradziłem (mi flash), ale teraz chcę przejść na cyanogenmod i mam problem, bo nie mogę wgrać twrp po załadowaniu 24% wyskakuje, że update failed. Czym to jest spowodowane?

Posted

podlacz tel w trybie fastboot, zassaj sobie paczke minimal fastboot z xda i wgraj komenda fastboot flash recovery recovery.img lub zassaj apke twrp ze sklepu i niech ona to zrobi za Ciebie

• 2 weeks later...
Posted

Jakby ktoś miał ten sam problem to wystarczyło pobrać aplikacje rashr z Google play i bez problemu zainstalowało się twrp i wtedy można bez problemu wgrywać nowe Romy

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...