Dima0909xx Opublikowano 26 Września 2020 Opublikowano 26 Września 2020 Po aktualizacji telefonu do najnowszej wersji: xiaomi.eu_multi_MI9SE_20.9.24_v12-10 mam problem z telefonem , kompletnie nic nie działa. W co kolwiek wejdę to wywala do pulpitu z komunikatem że coś "wciąż przestaje działać" Jak to naprawić? Czy jest możliwość cofnąć aktualizację do poprzedniej wersji MIUI ?
Netoper Opublikowano 26 Września 2020 Opublikowano 26 Września 2020 Jaka jest treść błędu?Reset do fabrycznych był?Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Dima0909xx Opublikowano 26 Września 2020 Autor Opublikowano 26 Września 2020 treści błędu się nie da zobaczyć, widać to co widać - klikanie na co kolwiek nie daje efektu... skasowałem całe MIUI i teraz się męczę ze znalezieniem odpowiedniej wersji (działającej) + TWRP na którym to zainstaluje (co kolwiek instaluje to miui teraz nie chce odpalić i ciągle telefon się restartuje tuż przy pojawieniu się logo androida - no ale to już problem z innej beczki...)
mrosi Opublikowano 26 Września 2020 Opublikowano 26 Września 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi