mrosi Opublikowano 23 Września 2020 Opublikowano 23 Września 2020 Nazwa przedmiotu: telefon Xiaomi Mi 10.Opis: telefon zakupiony w oficjalnej dystrybucji, w Orange, w ramach przedłużenia umowy, 16 czerwca 2020 r. Telefon jest na gwarancji do 15 czerwca 2022 r. Kolor szary, (bez SIMlock), 8/128 GB. Noszony w etui, aktualnie z folią ochronną na pleckach i fabryczną folią ochronną na ekranie - jest w stanie sklepowym. Telefon nie upadł, nie był uszkodzony. Ma odblokowany bootloader i zainstalowaną ostatnią wersję stabilnego MIUI 12 (MIUI Polska/EU) - 12.0.8.0 (Android 10). Dzięki temu posiada dualSIM (w zestawie oryginalna tacka na 1 kartę oraz dokupiona, na dwie karty SIM). W zestawie: - telefon Mi 10 8/128 GB szary, - fabryczne opakowanie, - ładowarka z kablem USB-C (nieużywane - korzystam z innych ładowarek), - etui (fabryczne - nieużywane), - dowód zakupu (faktura - kopia - mam na fakturze drugi telefon), - dokumentacja, spinka do tacki SIM, etc. w gratisie: dodatkowe etui (2 x Nillkin Natural - szare i przezroczyste, 1 x silikonowe niebieskie, 1 x szare typu "hard case") oraz dodatkowe folie (na plecki telefonu - 3 sztuki - w tym 1 hydrożel IMAK, szkła na obiektywy 3MK). Poza etui szarym Nillkina, wszystkie nieużywaneCena: 2300 złotych plus koszty wysyłki (sposób wedle życzenia kupującego).Aukcja allegro/olx: https://allegro.pl/oferta/telefon-xiaomi-mi-10-8-128-gb-stan-sklepowy-9728443850 Kontakt: PWZdjęcia (pozostałe zdjęcia w aukcji):
mrosi Opublikowano 2 Października 2020 Autor Opublikowano 2 Października 2020 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi