Diabl0pl Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam! Po najnowszej aktualizacji nie mogę instalować gier ze sklepu Play ani zaktualizować Usług Google Play. Po przyciśnięciu "zainstaluj" i zaznaczeniu "tylko przez WiFi" po chwili dostaję komunikat o braku miejsca na dysku, mimo że ponad 20gb mam jeszcze wolne. Co zrobić? Pozdrawiam! Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez Diabl0pl
Diabl0pl Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Dodam, że system prosi także o oczyszczenie partycji, na której zostało niecałe 300mb, podczas gdy na drugiej są te wspomniane 20gb i nie znam sposobu, by przenieść te aplikacje na drugą partycję (link2sd nie działa).
Diabl0pl Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Zrobiłem przywracanie systemu, po wyzerowaniu: Nie potrafię przelogować się też na drugi system, telefon staje na logu MI. EDIT: Po usunięciu konta google i ponownym jego zainstalowaniu problem znika. Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez Diabl0pl
Rekomendowane odpowiedzi