piotrek1992 Opublikowano 9 Września 2020 Opublikowano 9 Września 2020 witam mam problem z przesyłem plików .mp3 na telefon; o ile wszystkie pozostałe mogę zgrać, skopiować, wkleić, przenieść - to przy plikach .mp3 opcja 'wklej' jest niedostepna, z szarym kolorem, a po próbie przeniesienia plików kursor zamienia się w ikonkę 'zakazu'. ma ktoś na to jakiś pomysł? po podłączeniu telefonu do komputera wybieram opcję transferu plików dzięki czemu wszystkie dostępne foldery w telefonie są normalnie widocznie na komputerze dodam że dziewczyna która korzysta z mi 9 lite nie ma tego problemu, pliki da się przenosić bez problemu będę wdzięczny za każdą podpowiedz
mrosi Opublikowano 10 Września 2020 Opublikowano 10 Września 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
mrosi Opublikowano 11 Września 2020 Opublikowano 11 Września 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi