Regan18 Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Witam. Po aktualizacji mojego Redmi 8 do MIUI 11.0.1.0 (QCNEUXM) zauważyłem problem z GPS. Wcześniej działał super. Jezdzę dużo i używam Map Googla i Yanosika. Wszystko było ok a teraz mój GPS nie może znaleźć punktu i skacze wokoło. Czy pozostaje mi tylko reset przez factory? Nie chciałbym stracić wszystkiego co mam na telefonie.
Netoper Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Opublikowano 30 Sierpnia 2020 W GP wpisz "Fix GPS" nie pamiętam która ale pomogła mi w GPS em w radiu samochodowymWysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. "Problem z..." to nie opis problemu.
mrosi Opublikowano 2 Września 2020 Opublikowano 2 Września 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi