Maciek23 Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Opublikowano 30 Sierpnia 2020 (edytowane) Witam Jestem użytkownikiem telefonu Xiaomi Redmi Note 8T, ostatnio przeglądając telefon i ustawienia dostrzegłem opcję zmiany klawiatury. Do wyboru posiadam między innymi Gboard i Keyboard for Xiaomi i podczas przełączenie z Gboard na Keyboard for Xiaomi wyskoczył komunikat informujący o tym że "mogą być zapisywane długie teksty, hasła, numery kart bankowych". Moje pytanie brzmi czy następujący komunikat jest standardową procedurą na telefonach Xiaomi czy jest się czego obawiać podczas korzystania z tej klawiatury od Xiaomi? Z góry dziękuję za odpowiedź i rozjaśnienie zagadnienia. Pozdrawiam Edytowane 30 Sierpnia 2020 przez Maciek23
Netoper Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Czy korzystasz z googlowskiej czy z Xiaomi to i tak wszystkie dane lecą za wielką wodę albo do krainy ryżu.Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 1
Adam Błażejewski Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi