bobo19 Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Hej, Mam Xiaomi Mi 9T Pro i dostałem w tygodniu aktualizację oprogramowania w BMW do wersji z Android Auto. Problem w tym, że jest to Android Auto bezprzewodowe (Wi-Fi + Bluetooth). Po początkowych problemach z połączeniem znalazłem w ustawieniach developerskich Android Auto opcję na udostępnianie ekranu w Androidzie 10. Włączyłem, reboocik i zażarło. Android Auto połączone, wszystko pięknie. Niestety, okazało się, że Asystent Wi-Fi w ogóle nie działa, przez co w usłudze nie ma internetu. Przez cały weekend przeszedłem przez przez MIUI 11.0.4.0 Global, MIUI 12.0.2.0 Global, Lineage OS MIUIPolska 20.8.20 i dane mobilne przy włączonym Wi-Fi do działały tylko na Lineage OS. Oczywiście przegrzebałem wszystkie ustawienia, włącznie z developerskimi i znalazłem „Dane komórkowe zawsze aktywne”, jednak włączenie i rebooty nie pomagają. Czy to możliwe, że Asystent Wi-Fi jest skopany w MIUI? Próbowałem wszystkie jego ustawienia, z pytaniem, bez pytania i niestety, działa tylko przy wyłączaniu Optymalizacji MIUI. Jak trzeba dostarczyć więcej informacji, służę pomocą. Pozdrawiam, Szymon
bobo19 Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoszone do MIUI:https://c.mi.com/thread-3297852-1-0.html
Rekomendowane odpowiedzi