wiesgaj Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 (edytowane) Mam moje Mi 9 SE o roku. Od jakiegoś czasu zauważyłem że robi zdjęcia za mgłą i towarzyszy poświata w koło postaci. Moje zdjęcia z ostatniego wypadu i w tym samym czasie z Samsunga M21. Co może być przyczyną tak kiepskich zdjęć. Kiedyś robił idealne. Obiektywy czyste i nie porysowane. Robiłem hard reset , czyściłem ustawienia aplikacji i nic. Edytowane 17 Sierpnia 2020 przez wiesgaj
Polan Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 A nie masz czasem naklejonej szybki na aparat ? Jak tak to zdejmij / wymień na nowąWysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka
arvene88 Opublikowano 30 Września 2020 Opublikowano 30 Września 2020 mam ten sam problem od 2 dni, nagle aparat się zawiesił wyskoczył jakiś dziwny błąd i od tamtego czasu kompletnie nie łapie ostrości, jedynie w opcji 'portret' zdjęcia wychodzą w miarę ok, przywracałam ustawienia domyślne itp i nadal nie łapie ;/ z czym może być problem? telefon aktualizowałam z miesiąc temu więc problemy raczej nie od tego po takim czasie
Rekomendowane odpowiedzi