Meos Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Witam Zakupiłem zegarek i nie mogę się w żaden sposób sparować bluetooth z żadnego telefonu i innego urządzenia. Wyświetla się tylko to co na zdjęciu. Proszę o pomoc
Morvi Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zmień region na Chiny Kontynentalne. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
Wiskas Opublikowano 1 Września 2020 Opublikowano 1 Września 2020 (edytowane) WITAM, mam ten sam problem tylko nie mam regionu do wyboru w telefonie. Mam zainstalowany ostatnie dostępne miui12 pobrane z miui polska dla redmi k20pro wraz z ornagfox. Jakaś masakra by podłączyć ten zegarek. Z mi bandów byłem zadowolony a tu przedwczesny zakup i zonk. Widzę zmianę języka ale nie regionu. Próbowałem chinskiego VPN, google wear wersję chińska, apke pobrałem ze kodu QR, próbowałem tez z play storu, zmiana regionu w apce tez nic nie daje. Próbowałem na telefonie Samsung A50 ...bez rezultatu. Na Redmi 7A byłem w stanie zmienić region, zainstalować chiński google wear i mi wear ale również nie widzi zegarka Ten zegarek to jakaś zagadka, Edytowane 1 Września 2020 przez Wiskas
mrosi Opublikowano 1 Września 2020 Opublikowano 1 Września 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Wiskas Opublikowano 1 Września 2020 Opublikowano 1 Września 2020 Zastanawia mnie fakt czemu aplikacja an obu telefonach z innym kontem miui wyświetla "Mi smart band 4C" jak klikam add device.
Wiskas Opublikowano 2 Września 2020 Opublikowano 2 Września 2020 Sorki, jestem ślepym głupcem. Działa wystarczyło ustawić "Mainland China" przegapiłem to przesuwając ustawiaenia i ustawiałem Hong Kong.
mrosi Opublikowano 3 Września 2020 Opublikowano 3 Września 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi