Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zakupiłem zegarek i nie mogę się w żaden sposób sparować bluetooth z żadnego telefonu i innego urządzenia. Wyświetla się tylko to co na zdjęciu. Proszę o pomoc

IMG_20200815_113348.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

WITAM,  mam ten sam problem tylko nie mam regionu do wyboru w telefonie. Mam zainstalowany ostatnie dostępne miui12 pobrane z miui polska dla redmi k20pro wraz z ornagfox. Jakaś masakra by podłączyć ten zegarek. Z mi bandów byłem zadowolony a tu przedwczesny zakup i zonk. Widzę zmianę języka ale nie regionu. Próbowałem chinskiego VPN, google wear wersję chińska, apke pobrałem ze kodu QR, próbowałem tez z play storu, zmiana regionu w apce tez nic nie daje. Próbowałem na telefonie Samsung A50 ...bez rezultatu. 

Na Redmi 7A byłem w stanie zmienić region, zainstalować chiński google wear i mi wear ale również nie widzi zegarka

Ten zegarek to jakaś zagadka, 

Screenshot_2020-09-01-12-01-14-585_com.android.settings.thumb.jpg.b03ea430e7ee2980c1b4561bf2510399.jpg

Edytowane przez Wiskas
Opublikowano

Sorki, jestem ślepym głupcem. Działa wystarczyło ustawić "Mainland China" przegapiłem to przesuwając ustawiaenia  i ustawiałem Hong Kong.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...