[email protected] Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Witam Prosiłbym o jakąś pomoc w sprawie niereagującej na nic m365 Pro. Kupiona 3 dni temu. W oryginale zainstalowany był soft z BLE 110 oraz i DRV w wersii 1.6.8. Dokonałem wgrania moda (przy użyciu M365_downG) poprzez downgrade BLE do wersji 90 a później instalacja softu w wersji PROSPORT.zip wedle instrukcji ze strony https://www.youtube.com/watch?v=_eZhHE9AYq0&list=PLIhGTEuJiURQ1UF7Jwci_fplgIaCjVeGr&index=3 Wszystko było ok do momentu w którym (nie pytajcie dlaczego) postanowiłem wrócić do wersji BLE 110. Po zainstalowaniu BLE 110, wyłączyłem hulajnogę i już się nie włączyła... :( Od tej chwili nie reaguje na żadne wciskanie przycisku na panelu, ani pojedyncze naciskanie ani przytrzymanie przycisku nie daje żadnego efektu. Jedyną reakcją na naciskanie przycisku na panelu jest mruganie tylnej lampki na błotniku przez ok 30 sekund. Odpinałem baterię oraz inne kabelki i odczekiwałem kilkanaście minut, ale bez żadnego efektu. Próbowałem również resetu z przytrzymaniem przycisku, hamulca i przepustnicy, także bez efektu. Dioda na zasilaczu świeci cały czas na zielono (przy podłączonym zasilaczu do hulajnogi jak i odłączonym). Nie wiem czy odsyłać do serwisu czy może spróbować jeszcze jakiejś opcji... jeśli takową macie. No i pytanie jeszcze jedno, czy serwis w takim wypadku może podważyć moją gwarancję jako że coś tam było grzebane przy sofcie? Pozdrawiam i liczę na Was!!!
mrosi Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi