dmalec Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Cześć,Wiecie czemu aplikacja LEGO Hidden Side nie jest kompatybilna z Xiaomi? I jak to obejść? Sprawdzałem na mi9 z miuipolska (12), Redmi 6 z globalem, RN8 z miuipolska... !!!!!!!Edycja postu!!!!!! Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
dmalec Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.Nie mogę edytować Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, dmalec napisał: Nie mogę edytować Możesz. Edytuj pierwszy post, wówczas będziesz mógł zmienić tytuł wątku.
dmalec Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Możesz. Edytuj pierwszy post, wówczas będziesz mógł zmienić tytuł wątku.Post mogę edytować. Tytułu nie mogę.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 15 minut temu, dmalec napisał: Post mogę edytować. Tytułu nie mogę. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Nie pisz bzdur. Edytuj pierwszy post, popraw tytuł, bo wątek poleci do kosza. Umiałeś założyć wątek, a nie umiesz edytować postu...?
dmalec Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Nie pisz bzdur. Edytuj pierwszy post, popraw tytuł, bo wątek poleci do kosza. Umiałeś założyć wątek, a nie umiesz edytować postu...?Najwyraźniej...Post edytowany. Tytuł daje taki efekt (załącznik)Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi