Krzysiekchl Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 (edytowane) Witam wszystkich. Posiadam od niedawna tv Xiaomi 55 cali. Podłączony jest do amplitunera. W ustawieniach włączyłem obsługę przez HDMI , amplituner wyłącza się i włącza z tv, przełącza tryb jak zmieniam na funkcje Smart. Niestety zauwazylem, se po włączeniu tej opcji nie jestem w stanie robić głośności pilotem od tv, dodatkowo oglądając Tv przez HDMI nie działa Setings. Muszę przejść na funkcje Smart. A tam jest stoper żeby odbiornik wyłączył się sam. Czy Wy też zauważyliście taki problem? Co z dodaniem tv do aplikacji Xiaomi? Ściągnąłem pilot od Xiaomi też nie działa. Proszę o info Edytowane 9 Sierpnia 2020 przez Krzysiekchl
janow Opublikowano 8 Listopada 2020 Opublikowano 8 Listopada 2020 U mnie podobnie. Po aktywacji CEC na HDMI nie mam wejścia w ustawienia. Moge to zrobić głosowo ale wybieranie igłosowe nie zawsze działa. Dodatkowo tracę dźwięk po chwili pracy z Mi Soundbar. Jestem mega zdegustowany tym tv (65")
Rekomendowane odpowiedzi