MarioWRC Opublikowano 19 Lipca 2020 Opublikowano 19 Lipca 2020 (edytowane) Witam. Mam bardzo dziwny problem a mianowicie w moim mi8 miałem wersję eu 20.6.18, pewnego dnia rano po nocy telefon był wyłączony, pomyślałem że bateria padła. Podłączyłem do ładowania i tel się normalnie włączył, chciałem zrobić aktualizację do najnowszego eu więc w apce do aktualizacji ściągnąłem soft i standardowo dałem na zainstaluj. I tu moje zdziwienie bo tel zrobił restart do systemu. Stwierdziłem że wejdę ręcznie do twrp i zainstaluję rom i tu dopiero zdziwienie bo nie mogę wejść do twrp, tel się tylko restartuje i odpala system. Dla tych co chcą napisać że źle to robię to darujcie sobie bo soft wgrywam co tydzień od 6lat więc wiem jak to się robi. Zawsze działało a nagle przestało wogóle nie wchodzi w recovery tzn jak wgram oryginalne recovery to wchodzi a jak wgram twrp to już nie. Dodam że instalacja twrp przechodzi bez błędów. O co może chodzić? Ja już nie mam pomysłów bo wgrywałem chyba z 10 różnych wersji twrp i na każdej jest to samo czyli brak twrp i restart do systemu. Nie działa też wywołanie recovery z żadnego programu typu miracle, umt czy tfm. Jaka może być przyczyna? Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka Edytowane 19 Lipca 2020 przez MarioWRC
mrosi Opublikowano 19 Lipca 2020 Opublikowano 19 Lipca 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
mrosi Opublikowano 20 Lipca 2020 Opublikowano 20 Lipca 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi