Pawelec81 Opublikowano 15 Lipca 2020 Opublikowano 15 Lipca 2020 Witam, kupiłem wczoraj nowy tv box i mam problem z zainstalowaniem Deltamediaplayer. Czy ktoś miał taki problem?
Matheusz Opublikowano 28 Lipca 2020 Opublikowano 28 Lipca 2020 Na czym? Miui 4k? A co to takiego? Mi box 4k czy co? Jak to mi box to pobierasz plik apk z ich strony i instalujesz. https://www.deltamediaplayer.com/playercode/download/DeltaMediaPlayer-1.10.apk Sprawdzałem, apka się instaluje i odpala. Co do korzystania z tego serwisu to Ci podpowiem, bo chyba jesteś nieświadomy, że ten serwis wykorzystuje protokół P2P. Znaczy to tyle, że oglądając tą piracką telewizję jednocześnie udostępniasz ją innym osobom. Przypomnę też, że w Polsce karalne jest udostępnianie i rozpowszechnianie pirackich treści.
macio1975 Opublikowano 19 Lutego 2021 Opublikowano 19 Lutego 2021 Mateusz a podpowiesz co zrobić? Kupiłem mi box 4k i że strony delta me.... nie da się ściągnąć aplikacji, wyskakuje ze nie da rady
tomek71wlkp Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Odkopię trupa ale też chcę zainstalować deltę na mi box s 4k i nie mogę ani że strony ani z pendrive'a. Jak to zrobić, niektórzy piszą, że nie ma problemu a u mnie nie chce wystartować. Nie widać zawartości pendrive'a jeśli go podepnę. Udało mi się. Może nie jest do końca tak jak bym chciał ale nie jest źle. Zainstalowałem menadzer plików na mi box że sklepu play. Wysłałem plik instalacyjny z kompa na mi boxa poprzez menadzer plików, który miał taką opcję. Później napisze który to menadzer. W menadżerze wszedłem w pobrane i tam był plik instalacyjny delty media player. Zainstalowałem. Teraz żeby go włączyć muszę wejść w aplikacje, później aplikacje systemowe i tam znajduje się zainstalowana delta.
Rekomendowane odpowiedzi