Szym Opublikowano 10 Lipca 2020 Opublikowano 10 Lipca 2020 WitamPróbował ktoś wgrywać czystego androida na redmi note 7 ? Od kiedy pamiętam zawsze mam telefony Xiaomi i miui. Żona ma na Motoroli czystego androida i jestem ciekawy jak na redmi by to działało . Z góry dzięki za wszelakie podpowiedzi skąd można takowego wziąć. Pozdrawiam Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 10 Lipca 2020 Opublikowano 10 Lipca 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Szym Opublikowano 10 Lipca 2020 Autor Opublikowano 10 Lipca 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.Nie mam możliwości edycji tytułu wątku. Proszę w takim razie o usunięcieWysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Szym Opublikowano 10 Lipca 2020 Autor Opublikowano 10 Lipca 2020 Z forum Xda np. Tytuł - edytuj pierwszy post.Szukałem, niestety nie znalazłem. Jak możesz podeślij link do konkretnego tematuWysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Szym Opublikowano 11 Lipca 2020 Autor Opublikowano 11 Lipca 2020 O widzisz, tego to nie wiedziałemPodziękował. Temat wyczerpanyWysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 11 Lipca 2020 Opublikowano 11 Lipca 2020 12 godzin temu, Szym napisał: Nie mam możliwości edycji tytułu wątku. Proszę w takim razie o usunięcie Pisać potrafisz, edytować nie...? Edytuj pierwszy post. Wówczas będziesz miał możliwość zmiany tytułu. I radzę to zrobić...
mrosi Opublikowano 11 Lipca 2020 Opublikowano 11 Lipca 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi