Bartek_N3P Opublikowano 6 Lipca 2020 Opublikowano 6 Lipca 2020 Cześć, Niestety uszkodziłem ekran w moim Mixie 3, nie jest stłuczony, ale nie reaguje - czarny, tylko dioda nad nim mrugnie. Ponadto wygląda na to, że reszta jest sprawna, można włączyć itd. Wiecie, gdzie/od kogo można dorwać nowy ekran do niego? W micenter niestety ciężko o to, średnio ufam jakimś sprzedawcom z ali. Ktoś próbował takiej operacji, może polecić jakieś źródło?
r0bertt Opublikowano 19 Lipca 2020 Opublikowano 19 Lipca 2020 Dnia 6.07.2020 o 11:33, Bartek_N3P napisał: Cześć, Niestety uszkodziłem ekran w moim Mixie 3, nie jest stłuczony, ale nie reaguje - czarny, tylko dioda nad nim mrugnie. Ponadto wygląda na to, że reszta jest sprawna, można włączyć itd. Wiecie, gdzie/od kogo można dorwać nowy ekran do niego? W micenter niestety ciężko o to, średnio ufam jakimś sprzedawcom z ali. Ktoś próbował takiej operacji, może polecić jakieś źródło? Oryginał tutaj ale trochę kosztuje - link
Bartek_N3P Opublikowano 20 Lipca 2020 Autor Opublikowano 20 Lipca 2020 19 godzin temu, r0bertt napisał: Oryginał tutaj ale trochę kosztuje - link Jest pewność, że to oryginalny ekran? Cena nie jest aż taka duża, a chciałbym przywrócić sprzęt do życia.
r0bertt Opublikowano 25 Lipca 2020 Opublikowano 25 Lipca 2020 Dnia 20.07.2020 o 15:16, Bartek_N3P napisał: Jest pewność, że to oryginalny ekran? Cena nie jest aż taka duża, a chciałbym przywrócić sprzęt do życia. Tak, ja się nie zawiodłem, gdzieś też czytałem że mają oryginały.
Rekomendowane odpowiedzi