adrian033 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Opublikowano 27 Czerwca 2020 (edytowane) Witam po aktualizacji mam problem z aplikacjami a konkretnie z Endomondo i podobnymi korzystających z GPS tzn nie usypia aplikacji ale po wygaśnięciu ekranu aplikację gubią zasięg wszystkie optymalizację dla tych aplikacji wyłączyłem dodaję screeny da się z tym coś zrobić? Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Edytowane 28 Czerwca 2020 przez adrian033
grzesiekbu Opublikowano 27 Czerwca 2020 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Załóż kłódkę i zdejmij oszczędność baterii miui w ustawieniach. Dodatkowo możesz odinstalować i zainstalować ponownie żeby nadac zezwolenie lokalizacji na zawsze. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
adrian033 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2020 Problem jest tej materii że nie można lokalizacji ustawić na zawszę.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 28 Czerwca 2020 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. "Problem z...", to nie opis problemu. 1
mrosi Opublikowano 29 Czerwca 2020 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi