Przeczytaj proszę mój komentarz poniżej. Jest wyjaśnione gdzie.
Na i.xiaomi.com nawet nie będąc zalogowanym można przełączyć język na chiński (wtedy jest napis english w prawym górnym rogu).
To daje opcję "Authentication" pod przyciskiem "Millet VIP" na stronie account.xiaomi.com. Tylko musisz tam wejść przez Chrome by przetłumaczył stronę.
Dalej już jest krok po kroku jak opisałem niżej. SMS > Pobieranie apki (pomijasz) > kod QR.
Będąc na i.xiaomi.com nic takiego nie zaobserwowałem,spytało mnie o login i hasło i tyle.
Na account.xiaomi.com Autentication nie ma i nie było.
Teraz tak,w telefonie wejdę na Autoryzacja i Aktywuj mam zeskanować kod.I tu Zonk! bo jeśli nie ma go na stronkach podanych to skąd ten kod QR?
Pytanie
wertjacek
Witam
Zgodnie ze znalezionymi poradami na forum zarejestrowałem sie na i.mi.com i na account.xiaomi.com
Podostawałem jakieś kody na telefon do wpisania w kolejnych krokach i oto mam dostęp z przegladarek do telefonu
Oparlem sie na temacie
http://miuipolska.pl/miui-v5-4-5-23/
i wpis Acid-a
Będąc na i.xiaomi.com nic takiego nie zaobserwowałem,spytało mnie o login i hasło i tyle.
Na account.xiaomi.com Autentication nie ma i nie było.
Teraz tak,w telefonie wejdę na Autoryzacja i Aktywuj mam zeskanować kod.I tu Zonk! bo jeśli nie ma go na stronkach podanych to skąd ten kod QR?
Pozdrawiam
Edytowane przez wertjacek4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi