6.522 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Opublikowano 15 Czerwca 2020 (edytowane) Witam wszystkich! Moja Mi8ka wyślizgnęła się z kieszeni i zanurkowała w jeziorze, ekran do wymiany W lokalnym serwisie mówią, że w hurtowniach dostępne są tylko zamienniki, których się trochę obawiam, stąd pytanie, gdzie kupić oryginalny wyświetlacz lub wyświetlacz o zbliżonej jakości? pozdrawiam Edit: CCS napisało, że wymienią za 600 + 66 (koszt obsługi serwisowej). Rzekomo oryginalny wyświetlacz znalazłem również na dragon-tt.com i allegro ale nie wiem jak ową oryginalność mógłbym zweryfikować. PS pozdrowienia dla Moderatora Edytowane 16 Czerwca 2020 przez 6.522
r0bertt Opublikowano 26 Czerwca 2020 Opublikowano 26 Czerwca 2020 Dnia 15.06.2020 o 18:52, 6.522 napisał: Witam wszystkich! Moja Mi8ka wyślizgnęła się z kieszeni i zanurkowała w jeziorze, ekran do wymiany W lokalnym serwisie mówią, że w hurtowniach dostępne są tylko zamienniki, których się trochę obawiam, stąd pytanie, gdzie kupić oryginalny wyświetlacz lub wyświetlacz o zbliżonej jakości? pozdrawiam Edit: CCS napisało, że wymienią za 600 + 66 (koszt obsługi serwisowej). Rzekomo oryginalny wyświetlacz znalazłem również na dragon-tt.com i allegro ale nie wiem jak ową oryginalność mógłbym zweryfikować. PS pozdrowienia dla Moderatora Na dragon-tt masz oryginał, tak tez kiedyś Acid pisał. Na allegro na 99% zamiennik, tam z jakością to zawsze loteria - pewnie sam sprzedający nie ma pojęcia jak to świeci :/ Jeżeli nigdy nie wymieniałeś to cena w CCS wydaje się uczciwa i warta przemyślenia
Rekomendowane odpowiedzi