Skocz do zawartości

Mi A2 lite, Aktualizacja problemy z netem i aplikacjami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jestem nowym użytkownikiem na forum i nie wiem czy ktoś już pisał o takich problemach czy nie. W zeszłym tygodniu zawiesił mi się telefon, uruchomiłam ponownie i okazało się, że zrobiła sobie w jakaś aktualizacja. To spowodowało, że przestał działać mi internet. Dzwoniłam do Orange i pomogli mi w tym temacie i zmieniłam ustawienia, po tym wszystko zadziałało. Dowiedziałam się, że po tej aktualizacji właśnie w telefonie A2lite powstały problemy i że podobno Xiaomi ma ponownie zrobić aktualizację, która naprawi te problemy. Nadal nie działa mi poprawnie np. whattsup- zawiesza się podczas rozmowy i przestaje działać, aparat- nie mogę nagrywać filmów, pojawia się komunikat, że inne aplikacje korzystają z dźwięku i się zawiesza i wyłącza. Czy ktoś z Was ma ale lub ma taki problem w ostatnim czasie? Czy mogę prosić o radę czy pomysł co z tym zrobić? Jak naprawić? Nie ma infolinii Xiaomi i nie mogę się dodzwonić aby dopytać kiedy będzie aktualizacja która naprawi te problemy. Może można powrócić do poprzedniej wersji systemu? Dziękuję.

Edytowane przez Asia81
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...