Luke84 Opublikowano 11 Czerwca 2020 Opublikowano 11 Czerwca 2020 Cześć wszystkim. Od paru dni synchronizacja między MiBand4 a MiFit wariuje na Redmi 8. Przykład z dzisiaj. Na ekranie głównym ilość kroków: Klikając w kroki pojawia się historia Która się nie pokrywa z aktualnym stanem. To samo w historii szczegółowej Przy okazji zauważyłem że wycięło mi w historii kilka dni (zarówno kroków jak i danych snu) Parę dni temu aktualizowałem miui do najnowszej wersji. Na tą chwilę spróbowałem - restart MiBand4 i telefonu - ustawienia fabryczne MiBand4 - przeinstalowanie MiFit. Wyczyszczenie danych aplikacji. - kolejna aktualizacja miui. Nic nie pomogło. Obecne ustawienia telefonu to Wersja MiFit i MiBand4 Byłbym wdzięczny za każdą pomoc.
lary504 Opublikowano 11 Czerwca 2020 Opublikowano 11 Czerwca 2020 Ostatnia wersja mifit jest spieprzona. Odinstaluj i zainstaluj wcześniejsze wydanie i wszystko działa. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 11 Czerwca 2020 Opublikowano 11 Czerwca 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi