Skocz do zawartości

Apka Do Zatrzymania W Pamięci Launchera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich , poszukuję jakiejś aplikacji która by utrzymywała launcher w pamięci , irytuję mnie to jak wracam do ekranu głównego a tam się widgety dopiero włączają...[Nie chce żadnych apex/nova launcher itd. :P]Używam CM11 R25+Launcher z Xperii

Edytowane przez KamilDsD
Opublikowano (edytowane)

A pierwsza z brzegu?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smartprojects.MemoryLocker&hl=en

Możesz też poeksperymentować ze starym chwytem edycji pliku build.prop - rzuć w Googla zapytanie o...

ro.HOME_APP_ADJ=1

...a dostaniesz stertę artykułów z obrazkami jak to zmontować.

Tu niestety dochodzi kwestia aktualizacji, jest szansa, że grzebanie w pliczku spowoduje niechęć do uaktualniania. Na wszelki wypadek warto zatem zrobić gdzieś na boku kopię build.prop przed grzebaniem.

DISKLAJMER: Chociaż nie są to bardzo inwazyjne rzeczy, zawsze jest szansa, że coś się skaszani, więc w razie czego Marvinka umywa łapki jeśli telefon ożyje i spali ci chałupę wraz z rodziną krzycząc przy tym jakieś obelgi po chińsku. :P

P.S.

Czemu ludzie nie lubią Miui? Takie fajne to...

Edytowane przez Marvinka
  • Like 1
Opublikowano

A pierwsza z brzegu?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smartprojects.MemoryLocker&hl=en

Możesz też poeksperymentować ze starym chwytem edycji pliku build.prop - rzuć w Googla zapytanie o...

ro.HOME_APP_ADJ=1

...a dostaniesz stertę artykułów z obrazkami jak to zmontować.

Tu niestety dochodzi kwestia aktualizacji, jest szansa, że grzebanie w pliczku spowoduje niechęć do uaktualniania. Na wszelki wypadek warto zatem zrobić gdzieś na boku kopię build.prop przed grzebaniem.

DISKLAJMER: Chociaż nie są to bardzo inwazyjne rzeczy, zawsze jest szansa, że coś się skaszani, więc w razie czego Marvinka umywa łapki jeśli telefon ożyje i spali ci chałupę wraz z rodziną krzycząc przy tym jakieś obelgi po chińsku. :P

P.S.

Czemu ludzie nie lubią Miui? Takie fajne to...

Hahah no ok umywaj :) i bardzo dziękuję Pani :D napewno zaraz ogarnę jeden z tych sposobów ;3

Opublikowano

Hahah no ok umywaj :) i bardzo dziękuję Pani :D napewno zaraz ogarnę jeden z tych sposobów ;3

Marvince się nie panuje. Tzn nie paniuje, chociaż towar już nie pierwszej świeżości. :mrgreen:

Powodzenia i jak coś to daj znać, w tym wątku czy pomogło.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Marvince się nie panuje. Tzn nie paniuje, chociaż towar już nie pierwszej świeżości. :mrgreen:

Powodzenia i jak coś to daj znać, w tym wątku czy pomogło.

ro.HOME_APP_ADJ=1 , ten sposób nie zadziałał [CHYBA] , specjalnie włączyłem 3D Marka , benchmark obciążył telefon przez 5 minut i jak wróciłem do ekranu startowego to nastąpiło przeładowanie ;\ ale jak otworzyłem 12 kart w chromie , w każdym otwarty XDA to jak wróciłem do pulpitu to żadnego przeładowania :D więc nw

Edytowane przez KamilDsD
Opublikowano

Dzięki , poczytam i zobaczę co dalej :) chyba wrócę jednak do Miui V5 , brakuje mi tego całego wyglądu Miui , jest ładny no i w sumie działa perfekt :3

Tak trzymać. Zuch! My tu z was, Kamil, jeszcze chińskiego renegata zrobimy, hiehiehie. :twisted:

• Like 1
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...