Androiczny Opublikowano 4 Czerwca 2020 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Witam, zakupiłem kamerki "Xiaomi Mi Home Security Camera Basic 1080p" Model SXJ02ZM. Mój problem polega na tym że kamerka nie potrafi się połączyć z wifi. Aplikacja Mi home wykrywa kamerkę i mogę ją skonfigurować ale caly czas jest problem z "Przybliż urządzenie do routera" gdzie próbowałem już nawet przy samym wifi parować kamerkę (zdj). Próbowałem już zmian aplikacji, w regionie chiny (kamerki zakupione w Holandii i też tu próbuje je połączyć), wgrywać na kartę SD Recowery jakieś, próbowałem zrobić router z telefonu ale kamerka go nie wykrywa ( zrobilem to z kolegi telefonu i też nie działa ) zrobiłem 2 różne sieci 2.4 i 5G aby telefon tez byl połączony z 2.4g i dalej ten sam problem. Czy ktoś może mi jakoś pomóc ? Myślę że to może być problem routera, ale jakie ustawienia już zmienić to nie mam sił do tego bo 3 dnień próbuje.
mrosi Opublikowano 4 Czerwca 2020 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi