xdaavi Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Witam Ostatnio rozgladam się za uchwytem rowerowym do telefonu, nie wiem czy ktoś z was używa takich gadzetów, ale może ktoś się znajdzie. Zainteresował mnie ten uchyt http://getfinn.com/pl/. Moze ktoś się z nim spotkał i by mógł coś powiedzieć.
acy Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) a nie prosciej futerał na ramię zapinany na rzepa, a najlepiej plecaczek (jeśli nie masz kieszonek z tyłu koszulki). Gadżetomania widzę musi być Swoją drogą: gąbka + gumka do słoika i masz ten sam efekt, za to jaki indywidualizm!! Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez acy
xdaavi Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2015 nie chodzi tutaj nawet o gadżetomanie, niekiedy w trasie przydatna jest nawigacja i najlepiej gdy telefon znajduje się na kierownicy. Jeżeli chodzi o gumkę ze słoika to obawiam się że może nie wytrzymac :mrgreen:
jarogt Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Co powiesz o tym http://www.dobrerowery.pl/torebka-kross-top-box-100-smartfon-na-rame?from=listing Sam się nad takin zastanawiam. Mocuje się taki futerał na ramę przy kierownicy i nawigacja też jest jak komuś potrzebna Tak poza tym ktoś wie czy ta torba KROSS TOP BOX 100 ma wyjście na słuchawki
xdaavi Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Są tez takie torby na allegro i mają wyjście słuchawkowe. Ale nie wiem czy za taką folią telefon by się nie nagrzewał. Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
acy Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Są tez takie torby na allegro i mają wyjście słuchawkowe. Ale nie wiem czy za taką folią telefon by się nie nagrzewał. Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka O przegrzanie przez folie to nie martw sie, bardziej ciesz, ze deszcz go nie dopadnie.
xdaavi Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2015 I chyba bardziej praktyczna taka torebka, niż kawałek silikonu na kierownicy... Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
luki776 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Mam getfina i jeździłem chwile na szosie z mi4 ogólnie fajny gadżet i bardziej przetestuje go jak juz zacznę na dobre sezon. I z moich spostrzeżeń mogę powiedzieć że : - mam tą większą średnicę kierownicy i ogólnie mało miejsca z racji tego że to szosa, mi4 ma 5" i to też nie pomaga ogólnie trochę ciężko założyć na telefon ale tragedii nie ma, mi przeszkadzają linki które wychodzą z pod owijki - po założeniu przysłania czujnik oświetlenia i jak masz włączoną opcje blokady funkcji ekranu to trzeba trochę ponaciagac i trafia się na klawisze głośności po prawej. Ogólnie polecam produkt dałem za niego około 50 zł i kupiłem u producenta paczka z tego co pamiętam dość szybko przyszła jeśli masz dużo miejsca na kierownicy i średnicę kierownicy 25 (to jest chyba ta mniejsza nie pamiętam) to będzie ok. Dla zainteresowanych mogę przesłać jakieś foto Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez luki776
Rekomendowane odpowiedzi