Wojtek77 Opublikowano 29 Maja 2020 Opublikowano 29 Maja 2020 Witam. Prośba o wyjaśnienie i pomoc w opisanej syt. Wykonywałem synchronizację z telefonu na chmurę wszystkich obiektów, które aplikacja podpowiada. Na chmurze w przeglądarce nie było ikony browser więc do synchronizacji zaznaczyłem również obiekt przeglądarka (historia, karty, zakładki). Wszystkie pozostałe obiekty się przeniosły na chmurę nie do telefonu czyli zdjęcia, notatki itp. Z przeglądarką stała się rzecz dziwna. Do telefonu zapisały się wszystkie stare zakładki itp, a usunięte zostało to co miałem w telefonie. W chmurze nadal nie ma obiektu browser. Pytanie dlaczego wywaliło mi wszystko z telefonu i przeniosło do niego stare rzeczy i skąd? Czy da się odtworzyć to co miałem na tel. Gdzie jest źródło tych zakładek skoro w chmurze nie ma takiego obiektu. Z góry dzięki za pomoc
Pytanie
Wojtek77
Witam.
Prośba o wyjaśnienie i pomoc w opisanej syt.
Wykonywałem synchronizację z telefonu na chmurę wszystkich obiektów, które aplikacja podpowiada.
Na chmurze w przeglądarce nie było ikony browser więc do synchronizacji zaznaczyłem również obiekt przeglądarka (historia, karty, zakładki).
Wszystkie pozostałe obiekty się przeniosły na chmurę nie do telefonu czyli zdjęcia, notatki itp.
Z przeglądarką stała się rzecz dziwna. Do telefonu zapisały się wszystkie stare zakładki itp, a usunięte zostało to co miałem w telefonie.
W chmurze nadal nie ma obiektu browser.
Pytanie dlaczego wywaliło mi wszystko z telefonu i przeniosło do niego stare rzeczy i skąd?
Czy da się odtworzyć to co miałem na tel.
Gdzie jest źródło tych zakładek skoro w chmurze nie ma takiego obiektu.
Z góry dzięki za pomoc
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi