yarecco Opublikowano 12 Maja 2020 Opublikowano 12 Maja 2020 (edytowane) Mam problem z aplikacja od Google Telefon oraz googlowskimi Wiadomościami na Androida ( SMS) przy zamontowanych dwóch kartach SIM Po ustawieniu Telefonu jako domyslnej do obsługi połaczeń moge odbierac połaczenia ale nie mogę wybrac numeru ( komunikat, że BRAK SYNGAŁU, karta SIM nieaktywna), to samo z próba wysyłania SMS z palikacji Wiadomości. Przy jednej karcie SIM wszystko jest OK MIUI 12 Mi8 Edytowane 13 Maja 2020 przez yarecco
mrosi Opublikowano 13 Maja 2020 Opublikowano 13 Maja 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
yarecco Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Opublikowano 14 Maja 2020 (edytowane) Od opisywania problemu to chyba jest treść posta a nie tytuł??? jakieś dziwne zasady macie na tym forum. Jak jestem w dziale problemy techniczne i widzę w tytule dwie nawy aplikacji to chyba jasne, że ich dotyczy problem? Ile słów powinno znaleźć sie w tytule Twoim zdaniem? Edytowane 14 Maja 2020 przez yarecco
mrosi Opublikowano 14 Maja 2020 Opublikowano 14 Maja 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: od ustalania zasad jest Regulamin. Ty jesteś od jego przestrzegania.
Rekomendowane odpowiedzi