Skocz do zawartości
  • 0

Błąd przy próbie połączenia z aplikacją BLUETOOTH

Pytanie

Opublikowano

Aplikacja widzi hulajnogę, kiedy łączę się z nią prosi aby wcisnąć przycisk ON/OFF w celu parowania. Po wciśnięciu przechodzi w tryb łączenia po czym wskaźnik dochodzi do 3/4 i przerywa. Za każdym razem chce ponownie uruchomić bluetooth bez skutecznie. Ktoś jest w stanie pomóc co może być nie tak? Dodam że aplikacja mihome. Wcześniej łączyłem przez segway-ninebot a teraz i w tej jest to samo.

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Mam ten sam problem, nowa M365 Pro, połączyła się z BT, poszła aktualizacja firmware'u i kaplica. Rzuca błędem, że nie może się połączyć. Usunąłem z Mi Home, dodałem jeszcze raz i bez skutku. Parę screen'ów:

1. Dodanie hujanogi:

IMG_2707.thumb.jpeg.1430e29d98996c8d9fba77b690c838b3.jpeg

2. Oczekiwanie na parowanie.

IMG_2708.thumb.jpeg.7939d05bece9efa0614a11e029c1eb2b.jpeg

3. I wynik parowania:

IMG_2711.thumb.jpeg.6d608f59490113f4fca5997cc31c8c18.jpeg

• 0
Opublikowano (edytowane)
Dnia 12.05.2020 o 15:31, masstq napisał:

Mam ten sam problem, nowa M365 Pro, połączyła się z BT, poszła aktualizacja firmware'u i kaplica. Rzuca błędem, że nie może się połączyć. Usunąłem z Mi Home, dodałem jeszcze raz i bez skutku. Parę screen'ów:

1. Dodanie hujanogi:

2. Oczekiwanie na parowanie.

3. I wynik parowania:

Hej @masstq Mam dokładnie ten sam problem z moją hulajnogą m365 pro. Czy udało Ci się go może w jakiś sposób rozwiązać.

Z góry dzięki za odpowiedź.

Pozdrawiam.

Edytowane przez zoltan78
Usunięcie screena
  • 0
Opublikowano (edytowane)

Ja mam inny problem zainstalowałem na swoim iPhone dwie hulajnogi, ale myślałem żeby aplikacja dobrze zliczała przebieg kilometrów apka musi byc włączona, dlatego usunąłem jedną hulajnogę i zainstalowałem aplikacje na drugim telefonie (usunąłem ze swojej apki jedną hulajnogę). Teraz chciałbym powrócić do pierwotnej wersji, czyli wszystkie hulajnogi na jednym telefonie lecz przy próbie jej dodania pojawia się błąd code=102. Macie jakiś pomysł jak go rozwiązać?

Podczas pierwszego parowania nie było żadnych problemów, dwie się ładnie zaktualizowały.

Edytowane przez bbbarteqqq
  • 0
Opublikowano

Hej mam to samo po aktualizacji. Co ciekawe w aplikacjach w innym telefonie na Androidzie wszystko gra i czyli BT działa. Tylko na Iphonie nie moge się połączyć code=102. Czy ktoś już sobie z tym poradził?