anima Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Witam,mam denerwującą mnie ikonkę budzika na pasku powiadomień. Chciałbym się jej pozbyć ale nie wiem jak to zrobić. Próbowałem w opcjach powiadomień aplikacji "zegar" ale nie było zmiany. Jedną opcję mam tam taką której nie mogę zmienić: "wyświetl powiadomienia". Bez sensu. Jak zrobić żeby opcja była aktywna i reagowała na zmianę? Oczywiście chcę pozbyć się ikonki ale budzik ma nadal mnie budzić Ikonka na pasku mnie denerwuje i proszę o pomoc jak ją wyłączyć ale ikonka zegara pojawia mi się niekiedy na AOD. A to mnie nie denerwuje. To mnie doprowadza do białej gorączki. Sądzę że jak usunę ją z paska powiadomień to i z AOD zniknie. Ale jak się nie da z paska to chociaż z AOD pomóżcie. Na AOD pojawia mi się ikonka zegarka... Nie dzieje się to cały czas. Co któreś zablokowanie mam wrażenie. Dziwne to. Wysłane z mojego Mi Note 10 Pro przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi