Maciek76 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Witam, mam problem z moją opaską - chodzi jak już podane w temacie o Amazfit Bip. Sprzęt ten mam ponad rok, jednak po około 7 miesiącach użytkowania zauważyłem, że zegarek rozładowuje się bardzo szybko. Po pełnym załadowaniu Amazfit od razu zaczyna się rozładowywać z szybkościa 2% co 5 minut. Wyłączyłem prawie wszystkie powiadomienia, ustawienia; nie łączę się z GPS, ale problem pozostaje ten sam. Czy może ktoś kiedyś coś takiego u siebie zauważył i czy to są oznaki, że bateria w zegarku przestaje działać, bądź czy jest jeszcze cień szansy na odratowanie zegarka? Dziękuję z góry za pomoc.
Netoper Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Jedyne co to można spróbować reinstalację softu, jak nie będzie poprawy to na gwarancje wyślij.Jeśli to nie wina zakrzaczonego softu to może bateria wadliwa, a może elektronika się sypnęła, coś w niej zwiera i ciągnie prąd.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi