Exumx Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 (edytowane) Witam. Od kilku dni borykam się z problemem przycinajacego telefonu. Co około minutę nastepuje jakby spadek FPSów do około 30, trwa to kilka sekund. W efekcie wszystko jest powolne i przycinajace, każda animacja, każde naciśnięcie, wygląda to dosłownie tak, jakby włączyć w jakiejś grze limiter klatek na 25-30 fps. Dzieje się to niezależnie od tego co przeglądam, mogę nawet nie mieć włączonej żadnej aplikacji w tle i tylko przesuwać ekran główny w lewo i w prawo, a problem i tak za chwilę się pojawi. Miałem miui 11.0.4.0 i spróbowałem aktualizacji do 11.0.6.0 ale problem dalej jest taki sam. Wie ktoś co może być tego powodem i jak się tego pozbyć? Edytowane 23 Kwietnia 2020 przez Exumx
csidzi Opublikowano 27 Maja 2020 Opublikowano 27 Maja 2020 Mam podobny problem. Co jakiś czas podczas przewijania stron (wtedy najbardziej jest to widoczne) telefon mi laguje. Trwa to chwilę i później jest ok. Zauważyłem to w ostatnim czasie. Mam miui 11.0.8.
rtype1 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Witam. Polecam wejść w opcje programistyczne i włączyć opcję: "Wyłącz nakładki HW" i lagi powinny zniknąć.
aanonimowy48 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Może jakaś aplikacja obciąża telefon
Rekomendowane odpowiedzi