orkat Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 Witam zakupilem MI4 z xiaomforsale z zainstalowanym odrazu miui polska (chociaz nie chciaelm) i problem polega na tym , ze aplikacja watsaap nie wylapuje kontaktow z telefonu , dopiero jak ktos sam do mnie napsze na watsaapie to moge go dodac do kontaktow , o co chodzi ?? pzdr
Numb Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 Temat wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. <br /><br />Popraw proszę temat, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
orkat Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Temat wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. <br /><br />Popraw proszę temat, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. z checia ale nie wiem jak
Marvinka Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 o co chodzi ?? Różne możliwości. Weź wejdź na przykład w USTAWIENIA i tam zobacz co ci wyświetla w kontatkach. Możłiwe, że masz ustawione wyśiwetlanie kontaktów jedynie z jakiegoś tam źródła, np karty SIM. Przestaw na wszystkie i obadaj czy zadziała. Inna możliwość to wlezienie w PANEL STEROWANIA i sprawdzenie w UPRAWNIENIACH, czy Wazzap ma dostęp do kontaktów. To tak na szybko.
Rekomendowane odpowiedzi