Damian799 Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 Witam na allegro pewna osoba wystawiła głośnik http://allegro.pl/glosnik-xiaomi-canon-2-ndz-03-ga-bluetooth-4-0-i5196150316.html#tabsAnchor sądząc po cenie zdaje się że jest używany, ale czy jest mi ktoś w stanie powiedzieć czy to oryginał ?
Kukurydza Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 W opisie aukcji stoi jak byk, że nieużywany (w zasadzie to w opisie jest "nie używany", ale nic nie poradzę na to, że niektórzy nie znają języka ojczystego). Co do oryginalności to ciężko powiedzieć. Na IBG musiałbyś za sam przedmiot zapłacić w przeliczeniu na złotówki około 115 zł + jeszcze koszty wysyłki. Najlepiej napisz do sprzedawcy z pytaniem gdzie go kupował. Jak popatrzysz na jego komentarze to w ciągu ostatniego miesiąca sprzedał przynajmniej dwa Mibandy (może ich było więcej - nie każdy wystawia komentarz).
Damian799 Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Opublikowano 30 Marca 2015 Napisałem właśnie ale na razie zero informacji, o tym że nie jest nowy sugerowałem się tym że nie widać naklejonej folii ochronnej
Rekomendowane odpowiedzi