Almir_Maldov Opublikowano 27 Marca 2020 Opublikowano 27 Marca 2020 Witam. Próbowałem zaktualizować dziś miui.eu z wersji 20.1.15 do 20.3.26. Nie udało mi się zaktualizować poprzez oprogramowanie, wiec pograłem paczkę ZIP i wgrałem do pamięci telefonu. Próba wgrania aktualizacji poprzez TWRP również się nie udała ( TWRP nie mógł znaleźć pliku ZIP). Próbowałem go następnie włączyć, lecz telefon zawiesił się na ikonce Mi. Wróciłem do TWRP, i zrobiłem format pamięci. W chwili obecnej telefon działa, lecz nie mogę robić zdjęć, nagrywać filmów, ogólnie nie mogę ingerować w żaden sposób w pamięć wewnętrzna. Podczas próby zrobienia zdjęcia, telefon pokazuje mi komunikat " zamontuj pamięć wewnętrzna USB przed użyciem". Poza tym otwierając pliki, nie pokazują mi się podstawowe foldery typu " Android, bluetooth itd. Tylko foldery o dziwnych nazwach typu" e8zxObvFwX07kfkZXQIY8C". Nie bardzo wiem o co mogę teraz zrobić. Jeśli ktoś jest w temacie, prosił bym o pomoc. Z góry dziękuję.
Almir_Maldov Opublikowano 27 Marca 2020 Autor Opublikowano 27 Marca 2020 21 minut temu, dzidexx napisał: Popraw format data w TWRP, nie piszę o wipe data. Przepraszam, jestem świeży w temacie modyfikacji oprogramowania. Co mam rozumieć poprzez " popraw format data "?
Almir_Maldov Opublikowano 27 Marca 2020 Autor Opublikowano 27 Marca 2020 Format zrobiony. Ale znów to samo. Tzn. Logo Mi które co chwile się pojawia.
mrosi Opublikowano 27 Marca 2020 Opublikowano 27 Marca 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi