Taetsuu Opublikowano 19 Marca 2020 Opublikowano 19 Marca 2020 Witam, około miesiąc temu zamówiłam moje słuchawki xiaomi redmi airdots. Od wczoraj mam problem ze słuchawkami. Dźwięk w lewej słuchawce mi nie działa, słuchawki są ze sobą sparowane, naładowane. Tylko że gdy wyjmuje z etui słuchawki lewa bardzo szybko miga na biało-czerwono a prawa normalnie na biało. Dodatkowo gdy sparuje słuchawki z telefonem, obie się parują ( mają ten charakterystyczny dźwięk dla parowania) a lewa po chwili odtsarza taki dźwięk jakby była rozładowana i dźwięk działa tylko w prawej słuchawce. Słuchawki resetowałam, ładowałam a dalej jest to samo ;// ktoś wie w czym tkwi problem?
Rarstek Opublikowano 20 Marca 2020 Opublikowano 20 Marca 2020 Przyłączam sie do tematu. Dziwne... Od wczoraj posiadam identyczny problem. Działa mi tylko jedna z sluchawek, nie możliwe jest osiągnięcie stereo. W pojedynkę obydwie działają znakomicie (wszystkie funkcje sa zachowane). Również słyszę ten dźwięk charakterystyczny dla rozładowania, lecz ten parowania sie słuchawek ze sobą już nie.
mrosi Opublikowano 15 Czerwca 2020 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi