Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

Posiadam dwie żarówki Yeelight RGB Bulb wkręcone do żyrandola i poszukuje do nich jakiegoś fizycznego włącznika który przy wyłączeniu nie będzie mi odcinkach od nich zasilania a tym samym rozłączał ich z WiFi jak ma to miejsce przy standardowym przełączniku. Bardzo przypadł mi do gustu ten przełącznik który mogę przykleić na taśmie do ściany i nie muszę wpinać go w kable w ścianie. 

https://m-pl.gearbest.com/smart-lamp-controllers/pp_009704918964.html

Niestety po głębszym poszperaniu w internecie dowiedziałem się że nie współpracuje on z moimi żarówkami... I tutaj moje pytanie czy istnieje coś podobnego co mógłbym połączyć przez WiFi z żarówkami bez bawienia się kabelkami a byłoby fizycznym wyłącznikiem żarówek? 

Dzięki wielkie za pomoc :-)

Opublikowano

Jakieś konkretne rozwiązanie/produkty jesteś w stanie polecić żeby funkcjonalność była podobna jak w tym przełączniku którym byłem zainteresowany a żeby cena nie rujnowała portfela no i przede wszystkim żeby była prosta instalacja :-)

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

jeśli mogę to odświeżeń temat, potrzebuję takiego wlacznika jak w temacie tylko prawdę mówiąc w systemie tuya, do żarówki inteligentnej tuya, właśnie taki włącznik wifi manualny ale żeby rozlaczal nie zasilanie do żarówki tylko zdalnie ja wyłączał. czy takie coś w ogóle jest? 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

MI Gateway 3 i Aqara Wireless Remote Switch Double Rocker. Działa, jak złoto. MI Gateway musi być na serwerze chińskim, inaczej nie można podłączyć włącznika Aqara.