lukaszzsew Opublikowano 19 Lutego 2020 Opublikowano 19 Lutego 2020 Witam, widziałem temat na ten temat, ale z innym urządzeniem Xiaomi i ja na swoim nie mogę znaleźć tej opcji. Czy w Xiaomi Redmi 7A jest możliwość przeniesienia aplikacji na kartę SD? Niestety po zainstalowaniu zaledwie kilku aplikacji, które są mi potrzebne, pamięć jest już zapchana a przeniesienie ich na kartę SD byłoby mi bardzo mocno na rękę. Z góry dziękuję za pomoc.
mrosi Opublikowano 19 Lutego 2020 Opublikowano 19 Lutego 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
lukaszzsew Opublikowano 19 Lutego 2020 Autor Opublikowano 19 Lutego 2020 1 godzinę temu, dzidexx napisał: Root, link2sd plus. Poradniki/opis znajdziesz w Google. bez robienia Roota nie da rady? Wolę nie ingerować w tej chwili, żeby nie stracić gwarancji.
mrosi Opublikowano 19 Lutego 2020 Opublikowano 19 Lutego 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi