ghostek69 Opublikowano 18 Lutego 2020 Opublikowano 18 Lutego 2020 Witam Problem z Mi 9t pro miui 11 pl Coś się porobiło, że podczas połączenia telefon nagrywa rozmowy ale bez dźwięku. Natomiast jak mam podłączony zestaw bluetooth (samochód, sluchawki) nagrywanie jest ok. Telefon mam od początku stycznia i na początku wszystko działało OK, jednak od początku lutego (5-6 luty) przestało nagrywać dźwięk. Nagranie startuje, plik z nagraniem oczywiście jest zachowany ale niestety jest totalna cisza. Natomiast jak mam podłączone słuchawki BT lub zestaw głośnomówiący w samochodzie rozmowy nagrywają się idealnie. Ktoś coś pomoże?
nardenis Opublikowano 20 Lutego 2020 Opublikowano 20 Lutego 2020 Niestety blokada androida nie pozwala już na nagrywanie. Przez tą samą blokadę cerberus wyleciał ze sklepu Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka
ghostek69 Opublikowano 20 Lutego 2020 Autor Opublikowano 20 Lutego 2020 15 godzin temu, nardenis napisał: Niestety blokada androida nie pozwala już na nagrywanie. Przez tą samą blokadę cerberus wyleciał ze sklepu Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka To dziwna ta blokada, że pozwala nagrywać kiedy telefon jest podpięty przez bluetooth ze słuchawkami lub z zestawem głośnomówiącym w samochodzie.
nardenis Opublikowano 20 Lutego 2020 Opublikowano 20 Lutego 2020 Imho na A2 dalo sie nagrywac wewnętrzny dźwiękWysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka
ghostek69 Opublikowano 20 Lutego 2020 Autor Opublikowano 20 Lutego 2020 (edytowane) Zainstalowałem program Call Recorder w wersji pro i niestety dalej to samo: z bluetootha śmiga a z telefonu cisza. Zastanawiam się nad resetem telefonika Edytowane 20 Lutego 2020 przez ghostek69
ghostek69 Opublikowano 21 Lutego 2020 Autor Opublikowano 21 Lutego 2020 11 godzin temu, dzidexx napisał: Wyłącz Voice Match w ust. Asystenta Google Lub https://miuipolska.pl/forum/topic/48527-miui-2011621/?do=findComment&comment=553995 W ustawieniach Asystenta Google nie mogłem wyłączyć Voice Match, wyczyściłem dane oraz odinstalowałem AG ponownie go zainstalowałem i nie pomogło. Ale wczoraj pojawiła się nowa aktualizacja miui, ściągnąłem, zainstalowałem aktualizację i voila - dyktafon działa normalnie! W ustawieniach Asystenta Google można teraz na powrót aktywować Voice Match czego na pewno nie zrobię. Dzięki "dzidexx" pomogło Pozdrawiam Wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi