Royal73 Opublikowano 12 Lutego 2020 Opublikowano 12 Lutego 2020 Hej. Mam słuchawki qcy t1 pro. Są za głośne, mają zbyt "mocny dźwięk". I to wtedy, gdy mam ustawioną głośnośc na może 20%. Natomiast gdy obniże poziom głośności o jeden stopień to wtedy z kolei są za ciche. Więc z dwojga złego wybieram opcje za głośne. Przy muzyce to jeszcze tak nie przeszkadza, ale jak te donośne głosy mi męcza uszy to ciezko mi wytrzymać. Słyszałem, że przy zroootowaniu telefonu jest opcja by manualnie i precyzyjnie zmieniać głośność urządzenia w decybelach. Ktoś tutaj coś o tym wie? Jakie jest rozwiązanie mojego problemu i jak go dokonać? Byłbym wdzięczny za pomoc
Thomas_Anderson Opublikowano 12 Lutego 2020 Opublikowano 12 Lutego 2020 Który moduł odpowiada za głośność bo w mojej Mi6 strasznie cicho słychać w trakcie rozmowy.Pie is better with Mi6
Royal73 Opublikowano 12 Lutego 2020 Autor Opublikowano 12 Lutego 2020 20 minut temu, dzidexx napisał: Root=Magisk, moduł Magisk viper4android. jestem laikiem, co to oznacza co napisałeś i jak tego dokonać?
Royal73 Opublikowano 12 Lutego 2020 Autor Opublikowano 12 Lutego 2020 5 minut temu, dzidexx napisał: Wszystko znajdziesz na forum, w Google, Youtube.... W skrócie: Musisz odblokować bootloader, wgrać TWRP, Magisk, w.w. moduł i go skonfigurować. Na odblokowanie poczekasz tydzień = dużo czasu na poszerzenie wiadomości. Czyli będę musiał zmieniać system? Myslalem ze są jakies po prostu specjalne aplikacje dla zrootowanych telefonów i to wystarczy
Netoper Opublikowano 12 Lutego 2020 Opublikowano 12 Lutego 2020 No są aplikacje/moduły tylko musisz mieć roota, sytemu nie ma potrzeby zmieniaćWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Royal73 Opublikowano 13 Lutego 2020 Autor Opublikowano 13 Lutego 2020 Dobrze, to zacznę od roota i tu wróce jak to ogarnę
Rekomendowane odpowiedzi