Sebass Opublikowano 28 Stycznia 2020 Opublikowano 28 Stycznia 2020 (edytowane) Jestem bardzo mało obeznany jeśli chodzi o te GLOBAL wersję i pasmo B20 itp. Dlatego chcę zapytać w prost czy poniższy telefon z linku będzie działał w Polsce na każdym paśmie włącznie z B20, LTE itd. i chodzi mi przede wszystkim czy będzie miał aktualizowany system na androida 10 i MIUI 11? I czy wszytko w telefonie jest w języku polskim? I wszystko co powinienem wiedzieć o tym? Proszę o odpowiedź. https://allegro.pl/oferta/xiaomi-redmi-k20-pro-mi-9t-pro-8-256gb-black-8498965854?utm_medium=app_share&utm_source=facebook Pozdrawiam serdecznie wszystkich PS. Sam posiadam telefon Xiaomi Redmi Note 4x z procesorem helio x20 ale od czasu zakupu nigdy nie zaktualizował się android ciągle mam 6.0. I nie chce powtórki z sytuacji chce żeby system się aktualizował. Edytowane 28 Stycznia 2020 przez Sebass
Sebass Opublikowano 28 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2020 No dobrze odrzucajac ten zakup a jeśli chodzi o wersję tak jak napisałem 8/256 to ma ona wszytko aktualizowane ANDROID 10 przede wszystkim i działają te sieci B20 i LTE
nardenis Opublikowano 29 Stycznia 2020 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Wersja 8/256 była tylko i wyłącznie na rynek Chin, więc nie ma B20 i w obszarach wiejskich lte nie będzie działać gwarancja to też Wysyłka do Chin Co do aktualizacji będziesz je dostawał ale tylko te na rynek chiński Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka
pkonrad Opublikowano 29 Stycznia 2020 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi