kagaw Opublikowano 21 Stycznia 2020 Opublikowano 21 Stycznia 2020 Cześć,Miał ktoś może sytuację, że połączony Note 8t (4/64) z samochodem podczas rozmowy szumi i zagłusza w samochodzie. Rozmówcy nie narzekają na jakość połączenia, a u mnie są szumy, zniekształcenia i po prostu trudno się rozmawia.Miui global 11.0.3.Poprzednik, Note 3 pięknie współdziałał.Parowanie i odłączenie zrobione kilkukrotnie i problem się utrzymuje.Jakie jest ewentualne rozwiązanie?Jakaś dogrywka systemowa, aplikacja, zmiana ustawień BT?Strasznie mi to przeszkadza.Z góry dziękuję za pomoc.K Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 21 Stycznia 2020 Opublikowano 21 Stycznia 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
mrosi Opublikowano 22 Stycznia 2020 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi