HaPPe Opublikowano 18 Stycznia 2020 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Jest to bardzo irytujący błąd, zwłaszcza jak się ma jakiegoś smartwatcha czy smartbanda. Messenger nie daje powiadomień. Wiadomość przychodzi, dymek się pojawia, ale nie ma powiadomienia z wiadomością, dlatego na przykład nie dostaje się informacji o wiadomości na opaskę. Pomaga zmiana stylu powiadomień na androidowe. Ale również pomaga zmiana na styl miui. Działa przez jakiś czas, ~dzień, krócej, a potem znowu powiadomienia nie przychodzą. Telefon mi 9t pro : 20.1.16
nardenis Opublikowano 18 Stycznia 2020 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Jesli masz tak to musi działać Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka
HaPPe Opublikowano 19 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2020 (edytowane) Dnia 18.01.2020 o 19:32, nardenis napisał: Jesli masz tak to musi działać No niestety. Dymek jest, jest to powiadomienie "dymki czatu są aktywne" ale nie ma powiadomienia z wiadomością. szlag mnie zaraz trafi Edytowane 2 Lutego 2020 przez mrosi Edytujemy cytowaną zawartość...
aqualopetak Opublikowano 2 Lutego 2020 Opublikowano 2 Lutego 2020 tez mialem ten problem z mibandem 4...bylo to faktycznie irytujace... pomoglo zmiana ustawien baterii
Rekomendowane odpowiedzi