patrycjamar1 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Opublikowano 17 Stycznia 2020 (edytowane) Proszę o pomoc posiadam odkurzacz Mija 1s i próbuje go dodać w aplikacji wyszukuje urządzenie ale jak chce połączyć się z siecią to są wszystkie i moja ale na szaro i nie mogę jej wybrać cyt:" Sieci publiczne nie są obsługiwane, połącz ze swoją siecią domową". Jest to sieć prywatną z której korzystamy w domu zabezpieczona tylko hasłem proszę o pomoc jak z tego wybrnąć, co gdzie powinnam zmienić ? Błagam pomóżcie Edytowane 17 Stycznia 2020 przez patrycjamar1 Upomnienie admina
mrosi Opublikowano 17 Stycznia 2020 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
mrosi Opublikowano 17 Stycznia 2020 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
mrosi Opublikowano 23 Stycznia 2020 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi