Bugi_Beng Opublikowano 16 Stycznia 2020 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Siema Tak jak w tytule Mi mix 3 nie działa Gmail po aktualizacji 20.1.9
mrosi Opublikowano 16 Stycznia 2020 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Treść wątku jest zbyt krótka, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę treść, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Bugi_Beng Opublikowano 16 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2020 Tak myślałem, wyłącza Gmaila i wyskakuje że aplikacja wciąż przestaje działać co mogę więcej napisać ? ps. Po próbie wejście w ustawienia -> aktualizacje po to żeby sprawdzić wersję itd oczywiście (aplikacja wciąż przestaje działać)
Bugi_Beng Opublikowano 16 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2020 To jestem w czarnej d... Próbowałem zainstalować poprzednią wersję ale cały czas tel się resetuje. Ledwo udało mi się włączyć tel. Ruszył tylko gdy wgrałem ta najnowszą felerną aktualizacje. Co za lipa nie działa mi aplikacja której używam do składania filmów do pracy. Nie mogę wgrać poprzedniej wersji bo telefon się nie włączy nieźle. Przestrzegam posiadaczy mi mix 3 z mojego doświadczenia ta wersja jest niebezpieczna. Spróbuję ściągnąć stable
Bugi_Beng Opublikowano 16 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2020 Nieźle... Stable 11 też nie idzie haha niezła aktualizacja "zabójcza"
mrosi Opublikowano 17 Stycznia 2020 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi