[email protected] Opublikowano 9 Stycznia 2020 Opublikowano 9 Stycznia 2020 Cześć. Mam problem z ładowaniem case Airdotsów. Po podłączeniu do ładowarki czerwona dioda pulsuje około 2 minut, później świeci ciągłym światłem i nie gaśnie. Próbowałem kilku kabli, ładowałem po kilka godzin, ale dioda cały czas świeci. Z instrukcji wynika, że case ładuje się do 2 godzin a następnie dioda gaśnie. Da się to jakoś uratować, czy do kosza?
komar696 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Witam Mam problem ze słuchawkami Xiaomi AirDots 2 Pro. Nie uruchamiają sie po odłączeniu zasilania. Brak jakiejkolwiek reakcji. Podczas ładowania sygnalizują cały czas proces ładowania czerwona dioda lecz w ogóle nie ładują.
dakowicj Opublikowano 13 Stycznia 2021 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Dnia 9.01.2020 o 19:26, [email protected] napisał: Cześć. Mam problem z ładowaniem case Airdotsów. Po podłączeniu do ładowarki czerwona dioda pulsuje około 2 minut, później świeci ciągłym światłem i nie gaśnie. Próbowałem kilku kabli, ładowałem po kilka godzin, ale dioda cały czas świeci. Z instrukcji wynika, że case ładuje się do 2 godzin a następnie dioda gaśnie. Da się to jakoś uratować, czy do kosza? I jak dziala juz?
Antek Szprycha Opublikowano 13 Stycznia 2021 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Dotknij i trzymaj przycisk jednocześnie prawej i lewej słuchawki przez min 10s. Robi to reset słuchawekWysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
Adam Błażejewski Opublikowano 13 Stycznia 2021 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Problem z.... To nie jest opis.
Rekomendowane odpowiedzi