SuiSsinCide Opublikowano 28 Grudnia 2019 Opublikowano 28 Grudnia 2019 (edytowane) Tak jak w temacie mam problem z zapisem danych na telefon(dane czyli np. obrazy, muzyka) Gdy próbuję pobrać coś czyli np. obraz w tym wypadku z aplikacji discord, obraz co prawda się pobierze ale cała aplikacja zostaje zamknięta i uruchomiona ponownie, po pobraniu następnego obrazu aplikacja również się wyłącza i pokazuje mi się powiadomienie żeby zgłosić błąd/zamknąć aplikacje/informacje o aplikacji. Wydawało mi się że problem leży po stronie aplikacji, ale ściągnąłem również parę utworów muzycznych czy obrazków z chrome'a i również aplikacja przestawala działać. Nie mam pojęcia co mam z tym zrobić. Mógłby ktoś mi z tym pomóc? Edytowane 28 Grudnia 2019 przez SuiSsinCide
mrosi Opublikowano 28 Grudnia 2019 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Jaki to ROM/system?
SuiSsinCide Opublikowano 28 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2019 System który znajduje się na telefonie to android 9
mrosi Opublikowano 29 Grudnia 2019 Opublikowano 29 Grudnia 2019 12 godzin temu, SuiSsinCide napisał: System który znajduje się na telefonie to android 9 Chodzi o ROM, numer MIUI...
SuiSsinCide Opublikowano 29 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2019 Niestety nwm, gdzie jest takowy numer MIUI. W informacjach o telefonie nie ma takiego
SuiSsinCide Opublikowano 29 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2019 jak już napisałem w ustawieniach o telefonie nie ma takiego numeru
mrosi Opublikowano 29 Grudnia 2019 Opublikowano 29 Grudnia 2019 3 minuty temu, SuiSsinCide napisał: jak już napisałem w ustawieniach o telefonie nie ma takiego numeru Ustawienia i napisz, co jest przy pozycji "Informacja o telefonie". Albo zrób zrzut ekranu, jeśli oczywiście potrafisz. Albo inaczej. Instalowałeś MIUI Polska/EU, czy masz telefon z systemem "ze sklepu"? Bo jak widzę pierwsze zdanie może przerastać...
SuiSsinCide Opublikowano 29 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2019 (edytowane) Nie instalowałem MIUI mam system "ze sklepu" Mógłbyś, nie być taki chamski? Dziękuję Nie jestem osobą obeznaną w telefonach jak jaśnie pan, ale to chyba nie oznacza że można być nie miłym, prawda? Edytowane 29 Grudnia 2019 przez SuiSsinCide
mrosi Opublikowano 29 Grudnia 2019 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi