Egonowski Opublikowano 26 Grudnia 2019 Opublikowano 26 Grudnia 2019 Witajcie po odebraniu telefonu z serwisu. Brak otg oraz transmisji danych przez USB. Tylko ładowanie telefonu. Debugowanie włączone, kabel sprawdzony zamieniony nowy nie działa z żadnym urządzeniem. Pacjent Redmi 5 Plus Proszę o jakąś podpowiedź, chciałbym uniknąć tego wspaniałego serwisu Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
Netoper Opublikowano 26 Grudnia 2019 Opublikowano 26 Grudnia 2019 Odpal opcję programisty i tam w ustawieniach USB wybierz przesyłanie plików.A na marginesie, jakie prace serwis miał wykonać?Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Egonowski Opublikowano 26 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2019 Nie działa (foto)Padło ładowanie. Wymienili płytę główną. Oczywiście skasowali ok 260 zł bo miałem minimetrowy uszczerbek na krawędzi ekranu. Inaczej nie chcieli go ruszyćWysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu TapatalkaKiedyś wyskakiwało powiadomienie z opcją wyboru opcji usb, teraz już nieWysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
Egonowski Opublikowano 27 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2019 Ktoś jakieś pomyslyWysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
Netoper Opublikowano 27 Grudnia 2019 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Reset do fabrycznych.Ja kiedyś też to kilka razy przerabiałem jak tachlowałem romami, i jak nie pomagało włączenie w programisty, ani reset do fabrycznych, to po przeładowaniu romu wracało do normy.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Egonowski Opublikowano 28 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2019 Reset do fabrycznych i ustawienie jako nowy bez przywracania bez efektuWysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
Egonowski Opublikowano 28 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2019 Problem naprawiony. Podjechałem dziś do gościa który posiada części do Xiaomi podmienilismy płytkę z usb. Gniazdo było ok ale płytka uwalona.Tak więc kolejne " podziękowania" dla serwisu ccs. Bo po ich pseudo serwisie Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 28 Grudnia 2019 Opublikowano 28 Grudnia 2019 7 minut temu, Egonowski napisał: Problem naprawiony. Podjechałem dziś do gościa który posiada części do Xiaomi podmienilismy płytkę z usb. Gniazdo było ok ale płytka uwalona. Nie odpowiedziałeś na moje pytanie...
mrosi Opublikowano 3 Stycznia 2020 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi